1.Γιατί να αγοράσω μια Linkazoo Pet Id ταυτότητα εντοπισμού κατοικίδιου;

Η Linkazoo ταυτότητα κατοικίδιου παρέχει πολλές και ζωτικής σημασίας πληροφορίες σε κάποιον άγνωστο, την στιγμή που συναντά το χαμένο σας κατοικίδιο.

Η ταυτότητα εντοπισμού κατοικίδιων Linkazoo Pet id, μέσα από την εφαρμογή της στο διαδίκτυο παρέχει 24|7, τα πρόσφατα στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία συμπεριφοράς του ζώου , συμβουλές χειρισμού του καθώς και άλλα στοιχεία υγείας του ζώου που εσείς θέλετε να εμφανίσετε, τις διατροφικές του ανάγκες και άλλα.

2.Απλές ταυτότητες κατοικίδιων και η Linkazoo Pet id.

Η Linkazoo Pet id μπορεί να υποκαταστήσει πλήρως τις απλές ταυτότητες ζώων.

Παρέχει όλα όσα σας δίνει σήμερα η απλή ταυτότητα ζώου και σας παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες και παροχές οι οποίες:

1.Αυξάνουν την προστασία του ζώου.

2.Μειώνουν το χρόνο εντοπισμού ενός χαμένου ζώου.

3.Καλυτερεύουν τις συνθήκες φύλαξης του ζώου σε ξένο περιβάλλον.

4.Προστατεύουν τους τρίτους που θα έρθουν σε επαφή με το ζώο και τις ανάγκες του.

5.Σας παρέχουν νέες δυνατότητες προγραμματισμού και διαχείρισης των αναγκών των δικών σας αλλά και του ζώου.

Η Linkazoo Pet id σας παρέχει σύνδεση με τον κτηνίατρο σας, υπενθυμίσεις προγραμματισμένων ραντεβού για εμβολιασμούς, ενημέρωση σε νέες εξελίξεις και άρθρα που δημοσιεύει ο κτηνίατρος και άλλα.

6.Σας παρέχουν δυνατότητα αναζήτηση για ζευγάρωμα και εμφάνιση ενδιαφέροντος αναδοχής των κουταβιών που θα προκύψουν από άλλους φιλόζωους ακόμα και πριν την γέννηση τους.

Η Linkazoo Pet id χάρη στην δυνατότητα να συνδέει το κατοικίδιο σας με την τεχνολογία και τις online εφαρμογές αποτελεί για εσάς και το ζώο σας μια άριστη επιλογή.

3.Microchip και η Linkazoo Pet id.

Η Linkazoo pet id αποτελεί βοηθητικό στοιχείο στην σήμανση του ζώου με microchip.

Σε σχέση με τα εμφυτευμένα microchip, η Linkazoo Pet id αποτελεί σημαντική πηγή πληροφορίας για κάποιον ο οποίος εντόπισε ένα χαμένο ζωάκι.

HLinkazoo Pet id με όλες αυτές της ζωτικής σημασίας και πρόσφατα ενημερωμένες πληροφορίες οι οποίες είναι και προσιτές online 24|7 σε όλους όσους είναι φίλοι του ζώου ή έχουν πρόσβαση στην ταυτότητα του, αποτελεί άριστη επιλογή για την προστασία του κατοικίδιου σας.

Αυξάνει την αποτελεσματικότητα του microchip και δημιουργεί νέες δυνατότητες στον εντοπισμό και στην άμεση επιστροφή του χαμένου σας κατοικίδιου στο σπίτι!

Με την Linkazoo Pet id εύκολα και απλά κάποιος σκανάροντας τον μοναδικό QR code με ένα smartphone ή tablet, να βοηθήσει εσάς και το ζωάκι σας να ξανά βρεθείτε.

Και το σημαντικότερο! Όλα αυτά τα έχετε σήμερα σε κόστος ίδιο με της απλής ταυτότητας.

1.Δωρεάν προφίλ ζώου.
2.Οικονομική ταυτότητα Hi-tech tag, σε τιμές σχεδόν μιας απλής ταυτότητας.
3.Εγγραφή Ονόματος και τηλεφώνου πάνω στην ταυτότητα με έξτρα κόστος.
4.Ενημέρωση των πληροφοριών της σελίδας του ζώου σας συνεχώς 24|7.
5.Γνωστοποίηση της τοποθεσίας όταν εντοπιστεί το χαμένο ζωάκι, πριν ακόμα σας τηλεφωνήσει αυτός που το βρήκε.
6.Mobile Friendly περιβάλλον απλό και εύχρηστο σε οθόνες ακόμα και κινητών τηλεφώνων.
7.Εύκολη διαχείριση της σελίδας του προφίλ.
8.Προσωπικό προφίλ ζώου και ιδιοκτήτη.
9.Ένας λογαριασμός ιδιοκτήτη με πολλαπλές δυνατότητες δημιουργίας προφίλ ζώων.

4.Μπορώ να δημιουργήσω μια Linkazoo pet id που να περιέχει το όνομα του κατοικίδιου μου καθώς και το τηλέφωνό μου;

Ναι! Σας δίνουμε την δυνατότητα να μας ζητήσετε να γράψουμε στην ταυτότητα τα στοιχεία που επιθυμείτε. Όνομα ζώου και τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Προτιμήστε λατινικούς χαρακτήρες και κεφαλαία γράμματα για την αναγραφή του ονόματος του ζώου σας.

5.Πόσο κοστίζει;

Η δημιουργία ενός λογαριασμού καθώς και τα προφίλ των ζώων σας είναι δωρεάν στο Linkazoo.com.

Οι τιμές των Linkazoo Pet id διαφέρουν και εξαρτώνται από την ποιότητα και τον τύπο της υπηρεσία που εσείς επιλέγετε να αγοράσετε. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

6.Για ποιο λόγο πρέπει εγώ σήμερα να τοποθετήσω στο κατοικίδιό μου την Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού.

Σε σύγκριση με τις άλλες ταυτότητες ζώων καθώς και σε σχέση με τα εμφυτευμένα microchip;
Σε σχέση με τις παραδοσιακές ταυτότητες η Linkazoo pet id μπορεί να περιέχει μια πραγματικά τεράστια βάση πληροφορίας και η οποία στιγμιαία να ενημερώνεται καθώς και να προσθέτετε νέες πληροφορίες όταν οι συνθήκες το υπαγορεύουν.

Σκεφτείτε να χρειάζονταν εσείς να λείψετε σε διακοπές σε μια περιοχή όπου το κινητό σας τηλέφωνο δεν λειτουργεί και το ζωάκι σας να φιλοξενείτε από τους γονείς σας ή κάποιον άλλο φίλο ή συγγενή.

Εάν τότε το ζωάκι χανότανε και το έβρισκε κάποιος άλλος τότε θα υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα!

Αδυναμία εντοπισμού και επικοινωνία μαζί σας!

Ευτυχώς με την Linkazoo pet id μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας και να να αντικαταστήσετε με τα στοιχεία αυτών που θα το φιλοξενούσαν!

Σε σχέση με τα εμφυτευμένα microchip, το Linkazoo pet id είναι άμεσα ορατό, λειτουργεί με ένα έξυπνο κινητό ή tablet αλλά και ακόμα απλούστερα πληκτρολογώντας την διεύθυνση url που αναγράφεται επάνω του.

Με αυτό τον τρόπο όταν κάποιος εντοπίσει το κατοικίδιο σας μπορεί εύκολα και απλά να σας βρει, διότι δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός όπως αυτόν που έχουν οι κτηνίατροι με το RSPCA.

7.Η Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού δουλεύει σε όλες τις χώρες;

Ναι!

H Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού βασίζεται στο world-wide-web, σας στέλνουμε την ταυτότητά σας σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες μας και η εφαρμογή μας λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ!

8.Πόσο προφυλάσσονται τα ευαίσθητα και προσωπικά μου δεδομένα;

Επειδή κατανοούμε ότι η εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας και η ασφάλεια σας είναι σημαντικά για εσάς, χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς τεχνολογία (encryption technology) για αποθήκευση και διασφάλιση των ευαίσθητων πληροφοριών σας.

9.Τι είναι το GPS Notification; (Μελλοντική υπηρεσία)

Ο γεωγραφικός εντοπισμός της θέσης που σκαναρίστηκε η ταυτότητα του χαμένου σας κατοικίδιου, γίνεται αυτόματα κατά την διαδικασία εντοπισμού. Η πληροφορία έρχεται μέσω email στον ιδιοκτήτη.

10.Χρειάζομαι smartphone για να χρησιμοποιήσω το Linkazoo pet id;

Παρότι είναι χρήσιμο δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το smartphone και το tablet σας.
Όλες οι διαδικασίες μπορούν να δουλέψουν μέσα από έναν υπολογιστή. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η πρόσβαση στο ίντερνετ.

11.Τι γίνεται εάν ο άνθρωπος που εντοπίσει το κατοικίδιο μου δεν έχει smartphone ή δεν γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει το QR code της Linkazoo Pet ID ταυτότητας εντοπισμού του ζώου μου;
Κάθε Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού εκτός από ένα μοναδικό QR code έχει και ένα μοναδικό url προορισμού.

Εάν το άτομο που εντοπίσει το κατοικίδιό σας δεν έχει QR scaner-reader, smartphone, tablet ή ακόμα δεν γνωρίζει συνολικά πώς να χρησιμοποιεί τα QR codes.

Μπορεί πολύ απλά πληκτρολογώντας την διεύθυνση url σε οποιαδήποτε συσκευή που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ (Computer Laptop Tablet) από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα να έχει πρόσβαση στην προσωπική σελίδα του προφίλ του κατοικίδιου σας.

Με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί να βρει τα στοιχεία επικοινωνία σας αλλά και όλες τις σημαντικές πληροφορίες που ενδεχομένως χρειάζεται προκειμένου να παρέχει στο αγαπημένο σας κατοικίδιο μια όσο το δυνατόν ευχάριστη φύλαξη σε ξένο περιβάλλον!


12.Πως ενεργοποιώ την Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού;

Πριν ενεργοποιηθεί η Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού χρειάζεται να ενεργοποιήσετε δωρεάν τον δικό σας λογαριασμό.

Στον λογαριασμό σας σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργείτε όσα προφίλ κατοικίδιων χρειάζεστε. Σε κάθε προφίλ ζώου μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια μοναδική Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού βάζοντας στο πεδίο ενεργοποίησης τον ειδικό αριθμό που αναγράφεται πάνω της.

Μάθετε περισσότερα εδώ http://www.linkazoo.com

13.Πόσα Linkazoo προφίλ κατοικίδιου μπορώ να διαχειρίζομαι δωρεάν;

Σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε 5 δωρεάν προφίλ κατοικίδιων. Για επέκταση της υπηρεσίας αυτής υπάρχει επιπλέον χρέωση.

14.Τι είναι οι ρυθμίσεις εμπιστευτικότητας;

Η Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού σας δίνει την δυνατότητα ορισμένες ευαίσθητες πληροφορίες να μην εμφανίζονται δημόσια παρά μόνο όταν εσείς κρίνετε ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέγετε ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να είναι ορατό από τις σελίδες σας και σε ποιους χρήστες της Linkazoo εφαρμογής.


15. Τι γίνεται εάν η Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού χαθεί ή χαλάσει;

Αν και η ποιότητα της ταυτότητας που σας παρέχουμε σας εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και ισχυρή πρόσδεση της στο κολάρο του ζώου ωστόσο πάντα είναι πιθανή μια απώλεια της.
Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε καθόλου καθώς σας δίνουμε την δυνατότητα να μας ζητήσετε την δημιουργία νέου αντιγράφου ή ακόμα και πολλαπλών αντιγράφων σε προνομιακές τιμές.

Μπορείτε να έχετε σε όλα τα λουράκια σας την Linkazoo Pet ID ταυτότητα εντοπισμού του κατοικίδιου σας αλλά και κάποια αντίγραφα σε κάποιο μέρος φυλαγμένα στο σπίτι για να μην υπάρξει ποτέ το ζωάκι σας χωρίς την κάλυψη της υπηρεσίας εντοπισμού μας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εμείς σας παρέχουμε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στo 2109705331

16.Τι είναι η δωρεάν DEMO Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού;

Σας παρέχουμε δωρεάν μια Demo Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού για να αξιολογήσετε την παρεχόμενη υπηρεσία μας.

- Λειτουργεί ακριβώς όπως η κανονική ταυτότητα εντοπισμού.
- Εφ’ όσον η Demo Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού σας ικανοποιήσει πλήρως μπορείτε να αγοράσετε την κανονική Linkazoo ταυτότητα εντοπισμού σε τιμή προσφοράς 50% ή στην τιμή των 19.9€ να σας στείλουμε 2 αντίγραφά της Linkazoo ταυτότητας.

17. Τι είναι το Linkazoo Alarm;

Μια μοναδική υπηρεσία, η οποία αυξάνει τις πιθανότητες έγκαιρου εντοπισμού του κατοικίδιου σας.

Όταν ένα ζώο χαθεί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Εκτίθεται σε κινδύνους ατυχημάτων αλλά και φυσικά κλοπής από τρίτους.

Η υπηρεσία Linkazoo Alarm, εξασφαλίζει την γρήγορη και λεπτομερή περιγραφή της απώλειας του ζώου σας, τόσο σε δικούς σας φίλους όσο και σε ζωόφιλους μέλη του Linkazoo.

Πώς ενεργοποιώ την Υπηρεσία Linkazoo Alarm;

Κάθε μέλος του Linkazoo μπορεί να δηλώσει ένα ζώο, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό προφίλ του.

Στην συνέχεια προσκαλεί στην σελίδα του προφίλ του ζώου όλους τους φίλους από τα social (Facebook & Twitter) αλλά και με email για όσους φίλους δεν έχουν social accounts, για να δηλώσουν φίλοι-προστάτες του.

Όταν το ζωάκι σας, χαθεί ενεργοποιώντας το κουμπί που δηλώνει ότι το ζωάκι σας ΧΑΘΗΚΕ ειδοποιούνται αυτόματα όλοι όσοι είναι φίλοι του ζώου.

Κρίσιμες πληροφορίες όπως το πότε, που, πως αλλά ακόμα και το τι εσείς θέλετε όλοι οι φίλοι αυτοί να κάνουν διαδίδονται άμεσα μέσα από τον μηχανισμό εντοπισμού Linkazoo Alarm.

Η διαδικασία έρευνα και εντοπισμού στην συνέχεια κοινοποιείτε και σε άλλους φίλους και χρήστες της εφαρμογής και με τον τρόπο αυτό, εάν το ζωάκι σας, χαθεί εσείς δεν θα το ψάχνεται μόνος!!!

Καθ’ όλη την διάρκεια οι φίλοι λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την εξέλιξη της αναζήτησής αλλά και την χρονική στιγμή που το ζωάκι σας θα εντοπιστεί και η αναζήτηση θα έχει ένα αίσιο τέλος.

Η Υπηρεσία αυτή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη του Linkazoo.

18. Τι είναι οι φίλοι-προστάτες και ποιες οι ομάδες τους;

Κάθε φορά που ένα μέλος του Linkazoo, δηλώνει φίλος ενός ζώου, αναλαμβάνει και αυτός μέρος της ευθύνης ανεύρεσης του. Με τον τρόπο αυτό δηλώνει προστάτης του ζώου και παραμένει ενεργός την στιγμή που αυτό θα χαθεί για να συνδράμει με τις πράξεις του τον άμεσο εντοπισμό του.

Κάθε ζώο χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα φίλω-προστατων οι οποίοι την στιγμή της απώλειας του θα συνδράμουν ισχυρά τον μηχανισμό Linkazoo Alarm και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες ανεύρεσης υψηλά!

Μέσα στο Linkazoo ανάλογα την ποσότητα των φίλων που προστατεύουν ένα ζώο, βρίσκουμε τρεις διαφορετικές καταστάσεις ομάδων.

1η Πίθηκοι (δες εδώ αναλυτικά).

2η Χήνες (δες εδώ αναλυτικά).

3η Μέλισσες (δες εδώ αναλυτικά).

19.Δείκτης Προστασίας Ζώου στο Linkazoo Alarm.

Αποτελεί ένα στατιστικό πιθανότητας αποτελεσματικής δράσης της ομάδας των φίλων που προστατεύουν το ζωάκι σας.

Ο δείκτης αυτός συνεκτιμά πολλά στοιχεία τα οποία τον επηρεάζουν και σας δίνει κατ΄εκτίμηση το επίπεδο προστασίας που παρέχει η ομάδα των φίλων σας στο ζώο.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η περιοχή ελέγχου. Ο δείκτης Linkazoo Alarm παρακολουθεί την πιθανότητα απόδοσης της ομάδας σας σε σχέση με την περιοχή αναφοράς που θέτετε εσείς.

Η περιοχή καθορίζετε από τον χώρο διαμονής του ζώου, αλλά μια ενδεχόμενη μετακίνηση του από την βασικό χώρο , σε κάποια εξοχική κατοικία θα δημιουργούσε αλλαγή στην πιθανότητα επιτυχίας άμεσου εντοπισμού του ζώου σας από την ομάδα των φίλων του.

20. Τι είναι οι πόντοι Linka;

Κάθε ενέργεια μέσα στο Linkazoo αξιολογείτε και ανταμείβεται μέσω των πόντων ζωοφιλίας Linka.

Γίνε φίλος ζώων, δήλωσε παρών στις δράσεις και φρόντιζε καθημερινά τα ζωάκια της πόλης σου μαζί με τους άλλους φιλόζωους.

Διέδωσε σε φίλους και γνωστούς νέα από τις δράσεις και προσκάλεσε τους να συμμετέχουν ενεργά μαζί μας, κρατάς ενεργό το λογαριασμό σου μέσα στο Linkazoo και κέρδισε πολλά πολλά Linka ως δείκτης ενεργητικής δράση και ζωοφιλίας.

Οι πόντοι ζωοφιλίας Linka, δίνονται ισότιμα προς όλους και η απόδοση τους καθορίζεται με ένα σύστημα αξιολόγησης, το οποίο σκοπίμως παραμένει αδιευκρίνιστο στους ζωόφιλους.

Στόχος του Linka δεν είναι η ενεργοποίηση του κόσμου στην φιλοζωία με σκοπό την συλλογή πόντων αλλά σκοπός μας είναι ο δείκτης Ζωοφιλίας Linka να αποτελέσει μια ελάχιστη ηθική επιβράβευση σε όσους ενεργούν υπέρ των ζώων χωρίς κανένα ίδιο όφελος!!!

21.Τι είναι οι δράσεις;

Το Linkazoo και τα μέλη του, αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν κάποιες ανάγκες με σκοπό την φροντίδα και προστασία αδέσποτων ζώων της πόλης.

Η αναδοχή αδέσποτων, η ομαδική φροντίδα και προστασία εγκαταλελειμμένων ή χαμένων ζώων, η δημιουργία ταΐστρες και ποτίστρες σε κάθε γειτονιά. Αποτελούν δράσεις οι οποίες προάγουν την ομαλή συμβίωση ανθρώπων και ζώων μέσα στην πόλη και τις οποίες καλούμε όλους τους ζωόφιλους να τις εξυπηρετήσουν μαζί μας!

22.Τι είναι οι Διακρίσεις;

Κάθε ζωόφιλος που συμμετέχει στις δράσεις του Linkazoo λαμβάνει ένα σήμα διάκρισης με σκοπό την ελάχιστη ηθική επιβράβευση του! Κάθε δράση έχει ένα μοναδικό σήμα που υποδεικνύει σε όλους μας ποιος συμμετέχει σε ποια δράση και τι έχει αυτός καταφέρει σχετικά με τον σκοπό της δράσης αυτής.

23.Τι είναι το Linkazoo Hall of Fame;

Όλοι οι χρήστες-μέλη του Linkazoo κατακτούν καθημερινά μια θέση στον επίσημο πίνακα κατάταξης του Linkazoo. Η παρουσία ενός μέλους μας στις πρώτες θέσεις κατάταξης αποτελεί μια ελάχιστη ηθική ανταμοιβή, στην ανιδιοτελή δράση και αγάπη που αυτός δείχνει για την ζωή και τα ζώα.

24.Πως ανεβάζω ένα βίντεο του ζώου μου στο Linkazoo;

Στο Linkazoo μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο από το κανάλι σας στο YouTube. Σκοπός είναι τα υλικά αυτά να βοηθήσουν στην καλύτερη ταυτοποίηση του ζώου σας, από κάποιον ο οποίος ενδεχομένως να το είδε από απόσταση αλλά να μην κατάφερε να το συγκρατήσει και με αυτό τον τρόπο να βεβαιωθεί ότι είναι το ζωάκι σας και να σας ειδοποιήσει για την περιοχή που αυτός το εντόπισε πρόσφατα.

Είναι ακόμα σημαντική πληροφορία για κάποιον ο οποίος δεν γνωρίζει το ζώο που ψάχνουμε αλλά θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα εντοπισμού του με δικούς του γνωστούς και φίλους.

Η παρουσίαση λοιπόν του ζώου σας μέσο βίντεο, εικόνα και κίνηση του, δίνει μια ολοκληρωμένη παρουσία του και βοηθάει πολύ την ομάδα εντοπισμού που θα το αναζητήσει μαζί σας.

25.Τι είναι Τα Νέα;

Το Linkazoo είναι ένα Social μεταξύ φιλόζωων και ζώων. Είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων και ζώων, και είναι Ελληνικό!!!

Κάθε ζωάκι έχει ένα προσωπικό προφίλ το οποίο συνδέετε μέσα από κύκλους φιλίας με μέλη-ζωόφιλους. Κάθε φορά που κάτι νέο συμβαίνει με τα ζωάκια που συνδεόμαστε αυτό εμφανίζετε στον τοίχο των Νέων που όλοι έχουμε μέσα στην εφαρμογή του Linkazoo. Το όνομα μας σημαίνει και παραπέμπει στην κοινωνική δικτύωση των ανθρώπων με τα ζώα, με σκοπό την αναβάθμιση των σχέσεων αλλά και της ζωοφιλικής ιδέας!

Κάθε ανάρτηση στα Νέα του Linkazoo μπορούν να κοινοποιηθούν σε φίλους εντός και εκτός της εφαρμογής μας, με στόχο την εξάπλωση της ζωοφιλίας και στα άλλα Social.

26.Ποια στοιχεία μου δημοσιοποιούνται;

Τα στοιχεία που επιλέγετε να είναι δημόσια προσβάσιμα, μπορούν να τα βλέπουν όλοι όσοι είναι φίλοι σας στην εφαρμογή του Linkazoo καθώς και αυτός που θα βρει το κατοικίδιο σας και θα συνδεθεί με την εφαρμογή του Linkazoo μέσα από το μοναδικό QR code του ζώου σας ή μέσω του μοναδικού επίσης URL που αναγράφετε και αυτό επί της ταυτότητας του Linkazoo Pet ID του.

Κανένα άλλο στοιχείο και προσωπικό σας δεδομένο δεν δίνετε σε τρίτους χωρίς την έγκρισή σας.

28.Η δήλωση διεύθυνσης, που αποσκοπεί.

Ο μηχανισμός του Linkazoo Alarm, αξιολογεί την ικανότητα επιτυχημένης δράσης της ομάδας εντοπισμού, που σχηματίζετε γύρω από ένα ζωάκι, με σκοπό την υπόδειξη και ενδυνάμωση της από τον ιδιοκτήτη του ζώου. Στον μηχανισμό του Linkazoo Alarm αξιολογείτε πολύ υψηλά η παρουσία των φίλων σε μια ακτίνα κοντινή στον τόπο διαμονής του ζώου. Θέλουμε δηλαδή οι φίλοι του ζώου κατά μεγάλο μέρος του χρόνο τους να βρίσκονται γύρω από τον τόπο φύλαξής του, διότι είναι λογικό αυτοί να μπορούν να το εντοπίσουν ευκολότερα και αμεσότερα από αυτούς που δεν πληρούν την προϋπόθεση αυτή.

Η διεύθυνση κατοικία σας ή περιοχή διαμονή σας δεν δηλώνετε σε κανένα και κανείς δεν μπορεί να την εντοπίσει, παρά μόνο η εφαρμογή που μετρά την πιθανότητα επιτυχίας της ομάδας των φίλων του ζώου.